Karriere

Ønsker du forandringer?

Kvinne med laptop på fanget som sier "Orbion Consulting"Da har du kommet til rett sted. Forandring er grunnlaget for virksomheten vår og vårt uttalte oppdrag. Er du en entreprenør som trives med og drives av å utvikle deg sammen med oppdragsgiverne dine? Vår idé er å tilby en kombinasjon av kunnskap og entreprenørånd, noe vi kaller «combining skills and attitude».

Vil du være med? Da er du hjertelig velkommen til å søke hos oss. Vi søker jevnlig etter kompetente ressurser med positiv innstilling og glød for faget vårt. Har du noe å tilby, kan vi benytte tjenestene dine. Som ansatt eller som ekstern konsulent.

Skills – Ved å tilby en erfaring som er nærmest unik for bransjen og ved å levere en kombinasjon av kompetanseheving og veldefinerte prosjekt– og funksjonsoppdrag, løser vi våre telekom– og energioppdrag. Og alltid med kunden i fokus.

Attitude – Vi drives av en genuin entreprenørånd og av å oppfylle de kravene og løsningene som markedet etterspør. En konsulent hos Orbion Consulting har mot til å forandre og forbedre. Mot til å utfordre både seg selv og sine kunder til å finne nye muligheter og løsninger.

Se våre ledige stillinger her!